mainstraw

Liten i stora världen

ett fascinerade ämne

Kategori: Allmänt

En sak har slagit mig, att vi är kreatur, allihopa! Förneka det inte, alla vi människor gör som andra blir tillsagda, som andra gör eller blir som andra vill att man ska vara. Tänk efter- det är sant.

Är det någon som säger: åh va fin stil du har idag.. gå så oftare - inte fan tänker du fyfan va fult.. jag slänger skiten, för den kommentaren fick dig att må bra, höjde ditt självförtroende till 1000.. Slänger man sitt fjälvförtroende? Nej tänkte väl inte det.

Det finns så många exempel på att göra som andra gör, Men oftast så är ju så att det är någon som är ledare i en "grupp", är det någon som inte kan komma på ett event som fler av gruppens medlemmar är bjudna på, så slutar det oftast med att ingen kommer - Dussinmänniskor helt enkelt.
Och det som är komiskt av allt detta, är att de som gick på eventet inte känner att den vill bjuda de andra på sitt nästa event "de kommer ju inte endå.. då måste jag ju se till så att ´ledaren´ kommer" Känner ni igen er?
vissa kallar det medmäsklighet.. för att man tror att man stöttar den dissade personen.. men va fan.. näe!!.. näe bortförklaringar! det är osäkerhet för om man kommer ha några som kommer för sin skull eller för "ledarens"
Belive me!

- detta är något jag har klurat på länge -

Dussinmänniskor är roliga, det kan vara någor så enkelt som när man sitter på bussen, iallafall stadstrafiken - titta nästa gång -

Är det få personer på bussen så sitter personerna oftast på samma sida av bussen! Titta :O

Vi är kreatur, vi gör som vi blir tillsagda, är som folk vill att vi ska vara.. Hur många har inte hört "gör inte så, du ser ju helt störd ut :O"

Flockdjur, vi går dit flocken går..



Kommentarer


Kommentera inlägget här: