mainstraw

Liten i stora världen

Personlig svacka

Kategori: Allmänt


Åh fyfan, har ont över allt, trött och ont i huvudet (det kanske faller in på "ont över allt?")
Var och försökte lära mig kasta boll igår.. gick juh bra ?! hahahaha jag säger bara aj min hansdled och den där grejen bakom axeln ?skulderblad? hahah jag vet inte men ont gör det iallafall.

Får paniiiiiik på saker och ting. Frågor ord saker som snurrar runt i mitt huvud.. Palla?

Ska till mummo sen och äta mat.. bussen går om 30 minuter och jag har inte fixar ett piss..Jag orkar inte :S
ikväll blir det väll till att gå ut och gå till karros träning och endar väll up på karlarnas ;P haha OM... JAG.. ORKAR :S

träningsvärk-
så blir det när fläsket rör på sig

det var på håret!

Kategori: Allmänt

Haha eftersom att jag hade så hårigt tråkigt igår sååkte jag först och hämtade hårfärgen .. kanske blir gjort i veckan (A)
sedan fick jag med mig en tråkkorv med mig ut och gick (lägg märket till att jag kan använda korv igen.. get over it ?!)
världens kortaste promenix på två timmar eller nått.. fyfan va lat du är som fick ont i benen !! när vi var på väg hem gick vi förbi lustgungan och gungade i två minuter och efter det fick vi intenuddamarkenbanan.. ännu en gång sucker!!  lite feta minnen på det?

vi hittade en boll på vägen hem som vi gick och passade med under resten av kvällen.. efter en stund började det regna men det var sånt där mysregn så jag slapp höra knäppots gnäll :) YÄÄÄY

väl hemma fick han se min fina vackra klänning och avgjorde oxå saken..

har ju tänkt på hur jag ska klippa mig.. men jag ska nog bara toppa och fixa luggen och lite i bak:P sen ska jag ju självklar färga det med :P det blir perfa det!

Horoskop för Skorpionen

Onsdag den 20 Maj 2009

Du har inte fått någonting gratis. Du har inte tagit dig dit där du är idag utan både svett och tårar. Ingen borde missunna dig någonting, men ändå verkar det som om det finns någon som inte alls är så glad åt din framgång som du tycker att denna person borde vara.


längre blogg kanske kommer ikväll kanske.. ska plugga och gå ut och gå.. som alltid på onsdagar :)

booooooriiiing

Kategori: Allmänt

Hej alla baarn eller nått, ärligt talat?! har jag blivit tonåring på nytt? känns faktist så eftersom att jag inte kan prata normalt (fast, egentligen har jag väll aldrig kunnat det  :H )
Är trött hela tiden, ledsen hela tiden, glad hela tiden, trött hela tiden igen och har tråkigt hela tiden!

Tonårssyndrom helt enkelt..

en sak som har snurrat i mitt huvud är vad ska jag göra ?! vad ska jag göra?! vad vill jag göra ?! hur ska jag göra?! paus för paniik! , vad ska jag göra och VAD SKA JAG GÖRA!!!??
detta för att folk frågar mig vad jag tänker på var och varannan minut, varför jag ser så bedrövad och ledsen ut.. där, mina goa vänner har ni svaret!

Alltså, jag vet inte vad jag ska skriva här längre, så jag har tänkt att sluta med denna pissiga depprimerande och tarupptidvarjedag bloggen.

Varför?! jo, jag tänkte ha denna bloggen för att skriva vad jag tycker, känner och tänker.. men det går inte längre för det finns folk som förvränger varje ord jag skriver på denna sidan och tror att allt handlar om dem, även om ´jag inte skrivit om den personen NÅGON gång!  så fort jag säger min mening så blir det skitsnack bakom ryggen och jag kan helt enkelt inte skriva av mig längre.. den skulle vara till för mig och mina känslor men som ni kanske förstått så har det bara blivit kyligare och kyligare för varje gång jag skrivit. Jag kan inte skriva hur jag mår, då blir det skitsnack, jag kan inte skriva hur jag känner för då får jag massor av knivar i ryggen.. njaa.. vet inte om jag ska ha kvar denna bloggen alltså! det blir bara askit  av allt, vad jag än gör..

ahja det blir nog bra, då var det avklarat!..

Jag tror att jag ska bli mer fjortis och "modebög" än vad jag redan är! köpa kläder två gånger om året så att kläderna kan få en egen försäkring och så att kontot blir övertrasserat med 5000 varje månad, det är nog min stil!
Näe men vad är egentligen "min" stil?  jag har ingen "egen" stil, lånar andras men är endå min själv.
Ja jag går i mina slita jeans från 2005 och min nyaste tröja köpte jag förra året.. kanske lite till överdrift.. men jag köper inte kläder för mina pengar i första hand och därför köper jag inte snoffkläder som jag bara kommer att använda en gång i hela mitt liv.. inte min grääj lixx! mest frustrerad blev jag när jag kom i min göttiga Puma här om dagen och fick komentaren "vems är den?" "ofta du lånar den av din lillebror" och när jag sa att den var min så fick jag till svars "det är inte din stil!" Nej, det var inte bara en som sa det utan fick höra dessa komentarer hela dagen..

Dagens tanke blir helt enkelt: varför är alla så utseendefixerade?

Har inget att göra på hela veckan förutom att plugga samhäll och svenska.. hmmm.. var det inte någon annan som behövde plugga lite?!.. gooosh va kul :)

juste! har fått en asfin klänning men vet inte om jag ska ha den på skolavslutningen eller inte.. Antar att den kommer upp på bloggen..

Har ett dilemma oxå.. jag vet än en gång inte vad jag ska göra med håret! PUNGT!!

remember :

döda mig nu?

Kategori: Allmänt

snälla snälla snälla!! pallar inte mer.. orkar inte.. vill inte.. jag tror jag ska dö!

gulligull och pusselipuss..

jag vet inte vad jag ska skriva för att inget ska komma fram.. falskhet osv.. massa hemligheter..
Hatar hemligheter överhuvudtaget det är för många just nu.. VEM SKA MAN PRATA MED ?! hällre dör jag än att svika denna person.. men sådana mörka hemligheter tynger som fan !

pallar inte.. har inte suttit vid datan på aslänge bara för att inte göra något fel, försäga mig osv  pallar inte..

tiden läker alla sår.. (har inget med kärlek att göra.. bara med sorg)

paniik vet verkligen inte vem jag kan prata med om detta! helst ingen!!!  och den det handlar om vill inte prata om det.. så här sitter jag med panik hela tiden !! orkar inte med skiten !!


Positiva bloggen nu då :P

Denna veckan bor jag ischruuuuuut  eftersom att min kära moster är i Tunisien! lyyyx om jag får säga det sj :P
nästa vecka (fredag - obestämd tid ) bor jag hos min papa yääy.. vara lite barnvakt osv:P kommer nog hem på tisdagen eller nått.. behöver komma iväg från all skit.. och släppa taget helt tror jag..

minnen, böcker, texter, dikter..  kom ihåg det!

MINNEN TANKAR OCH LITE DÄR TILL!

Stockholm

Kategori: Allmänt

Jag har nu varit i den mest arroganta, egoistiska och jobbigaste staden som finns FÖR ANDRA GÅNGEN !

Började resan klockan 10.30 på ett ungefär :P

Resan dit var ganska kul även om jag sova typ hela tiden :P  Matchen var juh kass som alla vet.. skippade herrarnas och gick på "krogrunda" dvs att man springer ut och in på massa med knökafulla baren vid globen för att se om någon vill servera ngt:P

sedan hittade vi tillslut en liten pub i en liten typ kupol där de hade både öl och pommes :)

hemresan var oxå ganska kul :P dirty dirty eftersom att jag sov hela vägen hem TYP :)

Tack till alla som höll mig i handen och följde med mig på toor i NÖDvändiga situationer

Trötter och toaletter

Kategori: Allmänt

Här sitter jag astrött och klockan är inte ens 23.00.. vad har det blivit av världen?
Jag sitter också och funderar lite över hur jag ska gå till vägar på lördag.. då ska jag nämligen till Stockholm.. det är lixom inte kul att ha nästintill fobi för offentliga toaletter.. ärligt, jag börjar gråta om det inte finns nogon som kan hålla mig i handen..

Min offeciella "hålla handen person" är lixom liiiiiiiiiiiiiiiiite off the deal när det gäller sånt nu för tiden och det är typ en buss med nästan bara killar :S  jag kommer sprängas av kissenödighet.. HAHA ska Anna följa med mig på toa eller? näe tror inte det.. får nog fan sätta in en kateter eller nått.. jag blir skööön nervös här.

och på tal om ingenting har man ju nationella i morgon YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄY naaaaaat !
det kliar på min arm, min finger och min hals INTE KUL! jag säger det igen inte kul!
det är inte roligt att vara allergisk mot moder natur och dess slapelser :/

Ajha kul blogg.. naat men jag är fuckigt trött på allt och ingenting just nu så fuck it.. nu vill jag sova.. men frågan återstår fortfarande.. vem ska hålla mig i handen?!

problemet

Kategori: Allmänt

Jag är inte längre ett problem, jag är bara emo, tycker synd om mig själv, cuttar upp armarna och vill dö, skolkar från skolan och lipar hela dagarna.


Hej, jag heter olyckan, problemet och felet.. jag är helt enkelt allt.. kan jag inte få va kriget också? skulle vara rätt coolt..

För att alla ska förstå.. lixom.. vad har jag att dölja??.. mina känslor har ju kommit ut på andras bloggar innan.. så nu kan jag ju lika gärna visa vad jag gjort istället för att hålla saker hemligt..

Du kan vara lugn.. jag är inte ett problem.. har inte varit det heller...

"Jag vill inte göra detta.. men jag tror att det är bäst att jag bara försvinner ett tag.. att vi inte pratar på ngn vecka.. iaf ett par dagar :( Du mår bättre utan mig i din omgivning. jag vill inte göra detta, Jag vill inte att du ska flytta ifrån mig:(  men det är väll bäst att jag förbereder mig för det.. det är det värsta som kan hända med det är ditt liv och jag får anpassa mig. Jag vill inte att du ska försvinna ur mitt liv du är allt jag har. Vän eller inte Jag hatar detta.. men jag måste gå vidare Right? Som sagt, du har det mycket bättre utan mig.. Min tid är förbi Du kommer att flytta ifrån min för du är så mycket bättre än denna pisshålan och jag kommer stå här ensam som alltid annars.. det är ju så Alla jag älskar flyttar eller dör.. jag får helt enkelt förbereda mig.. korssas på håll.. hörs om ett par dagar? Åh jag hatar detta "

Varsegod.. jag har gett upp.. Han älskar dig så jävla mycket.. jag har insett det, jag går vidare.. Han är så jävla orolig över att du ska ge upp..  men gör fan inte det! jag lovar att om du sårar honom.. så vet jag inte vad jag gör..

Nu är det bara din tur att inse att det inte är jag som är problemet.. Jag bad om förlåtelse för vad jag har sagt..och jag gör det igen.. FÖRLÅT och jag menar det.. men att anklaga mig för att vara erat problem är bara löjligt..  jag är fan beredd på att försvinna ur hans liv helt.. för att han ska må bra.. du kan fråga honom själv om jag inte har frågat honom om han vill att vi inte ska vara vänner..  Jag har sagt till honom att jag inte vill umgås med honom på ett tag för att jag inte vill vara ivägen för något.. för er.. så sluta vara så omogen att anklaga andra.. det är inte mitt fel.. att det är som det är. Han älskar dig.

...

Kategori: Allmänt

Blev ingen färgning igår.. det kom ivägen massor med skit..blev till att kolla på film istället


 man öppnar upp sig oså blir det bara stor fet jävla pannkaka av allt.. 
för en sekund är allt perfa.. sen faller jag i ett stup.. kuuuuuuul..
En fråga kan bli ett helt jävla helvete..

Sen har jag gjort världens fetaste jävla misstag.. eller rättare sagt flera jävla misstag..  men det hör inte till saken..

Kalmar blir mer och mer frestande..

men ärligt.. jag vet inte hur jag ska vara.. När jag öppnar mig så är jag ett problem..
när jag sluter mig så bråkar jag..när jag är mig själv får jag komentarer om det.. jag förstår inte riktigt hur jag ska vara..

jag får helt enkelt panik på mig själv

Jag vill inte bråka, jag vill inte gråta.. jag vill inte må dåligt..
så om ni ska bråka kan ni väll bråka med någon annan..
Jag har tagit semester från bråk och skrik.. jag ville inte bråka igår..

Kan inte ni bara berätta för mig hur fan jag ska bete mig.. för jag vettifan
Ååååh jag hatar att bli ignorerad :(


ibland kan det hända att jag saknar dig
-
låt mig få andas ut, låt mig få slappna av,
låt mig få vara den personen som jag är idag,
-
 jag är starkare nu har gått vidare nu,
ljuger när jag säger, jag gått vidare nu,
är inte ärlig mot mig själv, vill så gärna tro det,
att saker kommer bli bättre framåt så tro mig,
-
vill inte känna denna känslan av saknad,
-
säger jag fel saker så förlåt mig....


En sann vän är en sällsynt fågel.

Soool

Kategori: Allmänt

Yääääy det blir bara varmare och varmare wiihuuuuw =)

Igår var en ganska lugn dag, gick ut och gick vid 15 tiden och kom hem vid 18 :) Göttiiiigit =) Gick som sagt "rutten" är ca en halv mil.. lite mer.. Dvs KB-coop-Billingehov-Karstorp- Ryd - KB

Sen blev det mest slappiiigt hela kvällen, tittade på 27 dresses sedan tjöt det i telefonen.. så vid typ 22.40 åkte jag iväg på "fest" LYYYYYCKAT xD Ahja kul blev det.. eller det var mest blandat =)
Kom överäns att jag ska färga håret idag.. spännande :) det blir nog bättre än förra gången iallafall, usch det ser verkligen förjävligt ut nu hahahahaha.


NU/FÖREDÅ/EFTERMen vi får se.. det kan ju lika gärna bli katastrof när man tänker på vem som ska färga :)

Tråkig blogg idag och som vanligt :P men men mitt liv är inte så mycket roligare:P
väntar på att maten ska göras så att jag kan gå ut och gå.
Jag har nog blivit GÅNARKOMAN xD haha men man blir ju brun och tränar foten och får benmuskler och magen får jobba.. det är perfa :)

falska förhoppningar är det värsta som finns.. förhoppningar över huvudtaget...
Ett hjärta kan gå sönder på tusen olika sätt.. men detta slår allt...

Vi påbörjar dagen

Kategori: Allmänt

kl 12.30 :)
Går iordning en stor skål med Start, yogurt, Gubbar och banan..
Ska snart gå in i "durshen" haha och sen ska jag gå ut och gå rutten med lurar i öronen :)


dagens vill ha: sommar
dagens klädsel: shorts och linne
dagens smink: the one and only marscara
dagens frisyr: ruffsigt och uppsatt
dagens händelse: nada
dagens låt: Hurtful
dagens planer: Gå ut, slappa GLASS?
dagens roligaste: Pille S
dagens favorit: Solen :)
dagens kram: -
dagens puss: -  
dagens köp:  Kanske hårfärg / solglasögon
dagens godis:Jordgubbar
dagens humör: Lyser som solen :)
dagens ord: Glassigt


Kom att tänka på en sak.. hur skulle mitt liv vara om jag sökte till Kalmar?, jag skulle flyttat, fått en ascoolig utbildning och en helt ny start.. Det skulle varit underbart.. sluppit skövde och allt som kommer med.. Det enda anledningen till att jag inte sökte är inte äns en anledning längre..Anledningen var att jag skulle saknat en person så jävla mkt.. men..
som sakt.. ingen anledning.. Om jag inte varit så lat så skulle jag nog söka om och börja om ettan igen.. Men som sagt.. palla gå om hela ettan och ha en tredjedels utbildning i omvårdnad?
Suck! dilemma?

hej alla barn nu är det cpcissi som är igång igen..

Kom ihåg, kärleken är det närmsta vi kommer magi..