mainstraw

Liten i stora världen

nu börjas det igen..

Kategori: Allmänt

Nu börjar jag med mina tjugokaloriersknäckebröd igen.. för de är så jävla goa :)
Tjejerna i klassen gav en fin kommentar idag : fan du har gått ner! varför? hur har du gjort det?.. ahja det va snyggt iallafall ;P

Kan ju inte skada att gå ned lite till.. satsar på att iallafall få bort kulan på magen xD "kärlekskulan som den en gång i tiden kallades.. men eftersom att den tiden är över så är tiden för min mage över.. xD

Ska till stallet på fredag igen.. hoppas att det är lite snajsligare väder tills dess eller va säger ni ?
Ahja nu blire tre stycken tjugokaloriersknäckemackor och sista redberries-sodastreamerdrickan.. sen resten av veckan blire juice och knäckemackorna :P till kvällsmat och frukost asså.. här blir det ingen hårdbantning inte!.. sen måste jag ju bara påminna mig själv om att jag är lite bäst som ska börja träna i Maj..

BTW.. "ingen tycker om mig, ingen vill ha mig.. bara fratt jag äter mask ;P" "VAAH? ärligt?"
Bizz.. du är go ibland <3 A-k är tbx i skolan i morgon och det är inte bara jag som går omvägar nuförtiden :)

skulle oxå behöva säga att min novell får alla att börja lipa så jag var tvungen att göra en framsida.. novellen kommer ut på bloggen efter att den betygsats :P

PUSS PÅ ER SJÖGURKOR.. det är mitt nya ord eftersom att korv och du älskar mig beslagtogs av en skabbig Wannabe!

Sjukt..

Kategori: Allmänt

Gårdagen var askul :) stod och väntade i en timma på att Sajmon skulle komma hem från skulan .P höll på att pissa på mig men ajha det gick bra :)
vi gick till Maxi för att hitta något gött att äta och vips så stod vi i köket och lagade mat.. Rättare sagt.. jag lagade mat :) 
Det blev asgott men grädden smakade bajs!.. råkade smöra till den lite :S hahaha VARÅ? NY ELVISP.. hahahaha

Efter att vi ätit upp våran goda potatisgratäng och grillade kyckling så kollade vi på gamla bilder.. A-K simon tycker du är Porr hahahahahahaha

sen blev det fruktcocktail UTAN grädde hahaha och 2½ män får vi juh inte glömma heller :)

Detta bler en bra summering av kvällen :) Askul att träffa dig igen Simon.
-

Idag har väll inte vart så kul.. haft hövvevärk hela dagen och ingen vill gå ut med mig :( stackars mig :(

aHja.. det blir väll till att äta räster från gårdagen och titta på tv nu när alla dissar mig xD

puss på er era sjögurkor .)

Hmm..

Kategori: Allmänt

Färst och främst.. oherregud! fjortis.. för det andra.. o herregud.. att man kan förändras så ycket på en månad.. :S får mardrömmar av rena tanken..

Gårdagen var lite sisådär..
Vaknade vid tio-tiden och åt frukost med familjen sedan bar de sig av till skövde.. Själv satte jag mig och kollade på Trubbel i sagolandet xD medan jag tog på mig ridkläderna..

 Tintin och Bambi fär vara med på ett hörn..

när jag väl kom ut till stallet var ingen där och låset var CP!! så jag fick gå hem igen.. en behövlig prommenad på 4 km..
när jag kom hem såg jag hur färjävligt det såg ut på gården så jag fick ett städryck så jag rensade i rabatten, i gräset och på altanen ! behövligt det med kan jag säga.. sen tog jag mig en välförtjänt glass och gosade med nicke :) precis då kom pappa o co så jag fick gå och hjälpa dem med en kanin i handen LYCKAT SÄGER JAG BARA xD
sen blev det mat och efter det gjorde jag ett nytt försök med att gå till stallet, det blev en promenix med Galiana tills det blev mörkt.. sen bar det av hemmåt igen och in i duschen..

Efter duschen så åkte jag och pappa till farmor, pappas morbror var där så vi hälsade på innan jag skulle hem.. det blev en och en halv timma med bara finska.. SUCK ! men jag fattade iallafall vad de sa.. både pappa och Makke blev chokade xD

Igår gick jag 8 km + massor av spring i trädgården plus red 4 km.. ganska mycket för att vara jag?

Idag har det vart rätt lungt jobbat från 7-15 och sovit resten.. HÖVVEVÄRK!

Eftersom att ni alla tänker.. hmm.. hur ser tösa ut nu för tiden ? hur ser hon ut när hon jobbar?

here you goe..

 Ja jag vet att mina mobilbilder äger!
                               


kom ihåg.. att leva i ständig panik är att få en kniv i hjärtat.. det gör ont och man förblöder sakta till döds...

ska försöka uppdatera med lite bilder men vafan.. seriöst? ni blir ju bara svartsjuka när ni får se mitt vackra fejs ? xD

puss på er era sjögurkor

Paul Esdale :)

Kategori: Allmänt

Gissa vem som kommer ha Paul Esdales tröjja hängande i huset? joo JAG!! pappa är bäst! lett asså..
hihi 500 spänn rakt till Sik.. är man bäst så är man..

är sitter man och njuter av en vinst på en auktion och har nymålade naglar, tittar på världarnas krig och är askul.. NAAAAT!
 jag skulle gärna dra och festa ikväll.. men jag sitter fast i mysiga Lerdala.. både positivt och negativt..

jag vill inte tillbaka till skövde.. jag vill flytta från den jälva skithålan.. allt är fel, piss och pannkaka!  skulle vilja att mamma flyttade till ah.. något annat ställe men inte till skövde.. allt är negativt i Skövde..

Här i Lerdala är allt perfa! det endra som är bra med skövde är min säng!  men va fan lite bra äre ju.. man har juh Pauls tröjja

Hej alla barn

Kategori: Allmänt

nu är det inte längre barnprogram för min del.. jag försöker dlja sanningen nu framöver.. jag vet vad som har sårat mig men.. jag skiter it.. jag tänker inte längre vara ledsen över detta... det har gått mer än två veckor och det är inte värt att grama ner sig över det hela..  men hur? så många lögner, så mycket svek.. jag tänker hela tiden på varför du har ringt så mycket? du har redan visat att du inte bryr dig?! så varför helt plötsligt ringa konstant  och sedan sluta?  fattar inte riktigt.. "du är vuxen nog att prata med mig" - jag är vuxen nog att förstå att det bara kommer såra mig mer.. inte nog med mig.. mina syskon.. de lipar varje gång jag är hos dem, "hur kan ni göra så här mot varandra?" "varför?" är de frågor jag alltid för.. jag vet inte vad jag ska svara på det..

jag orkar inte gräma mig mer idetta..

Det är vår! jag älskar våren så! tänker inte vara depp längre.. försöker iallafall.. i morgon blir det att vakna tidigt och dra till stallet nu när man är här.. har inte vart där på aslängre,, senast var den gången som han egentligen skulle följt med... men jag klarar mig utan honom!... egentligen inte med jag gör det bästa av situationen..

BTW jag blev klar med min deprimerande novell.. skulle egentligen behöva fortsätta med den andra.. lite positiva men jag har den inte på den här datorn.. :P eller så börjar man på ännu en ny, en sann historia.. om hur man inte ska släppa de man älskar?  jag har helt enkelt med själv att skylla.. om jag hade tvingat dig att stanna så skulle inget av detta hänt.. det är helt och hållet mitt fel.. att jag släppte in dig på livet.. jag skulle ljuga om jag sa att de åren vi hade inte var de bästa jag haft.. jag ljuger också om jag säger att jag aldrig älskat dig..  jag älskade dig helt enkelt för mycket.. så det är mitt fel..


Sry.. jag har inte plivit helt positiv än.. men det går åt rätt håll.. jag saknar honom men jag biter ihop..

sjögurkor.. håll ut med mitt gnäll.. lite..lite till

Jag försöker..

Kategori: Allmänt

Jag försöker hålla huvudet uppe, hela tiden, tänker på det positiva, dag ut och dag in, men det går inte så bra..
Samma fraser rullar som en hackig gramofonskiva att jag klarar det har.. Jag försöker iallafall.. försöker göra det bästa av den här situationen.. jag vill, vill, vill och ännu en gång vill jag åka och bli onfamnad i dina armar.. men det fungerar inte så.. mitt hjärta klarar inte mer.. TÄNK POSITIVT..  jag klarar inte av att åka buss själv för jag blir rädd för att du ska vara där och bara att se ditt ansikte skulle göra att bussen skulle vara full av tårar.. Jag gör allt i min makt för att gå vidare.. allt.. OCH, JAG FIXAR DET HÄR! OM DET ÄR DET SISTA JAG GÖR!

jag klarar tillochmed att lyssna på musik igen.. Jag är stolt över mig..
snart kommer jag att möa min största fruktan.. hittills.. jag ska spela in skivan.. en skiva med kärleksballader.. klarar jag det utan att lipa, klarar jag allt.. " våran " låt kommer att vara med.. det kommer att bli svårt.. men vad ska jag göra? gå vidare..

Det är inte så lätt som ni där ute tror.. jag känner mig så himla kluven jag vill vara här.. men jag känner att det är min skyldighet att förklara mig.. men jag vill inte visa mig svag.. jag vill inte åka och börja lipa.. jag saknar dig, för varje dag som får.. men vad ska jag göra? jag måste klara mig på egna ben? mitt hjärta gör ont.. men vad ska jag göra.. jag försöker tänka positivt.. de säger att allt blir bättre då.. men det funkar inte..
Det känns inte rätt på något sätt.. men när man känner så sviken.. på alla sätt.. inte bara som en vän så blir allt så mycket svårare.. sista gången jag såg honom var när han åkte ifrån mig.. han lämnade ett spår, en kyss på mina läppar.. det är allt jag hade kvar.. jag skriver som jag skrev i går, det finns inget hat i kärlek.. jag menade varje ord.. mer än vad du tror..

Haha.. jag som skulle gå vidare.. tänka positivt och nu sitter jag är och skriver och skriver ännu en depprimerande blogg.. det är helt sjukt hur en kille.. kan riva upp så mycket känslor.. det är sjukt..

Positiva klubben kan titta hit!

Idag har dagen varit seg.. känner mig nere helt enkelt men som ssagt jag försöker!
Dagen började med att jag fick kliva upp i lilla vackra Lerdala och äta en lugn frukost med hos musse med Ämil.
sedan fick han hjälpa mig smika mig.. sen gick jag upp till pussen (ej felstavat)  Smsade med A-k hela vägen till skövde, samtidigt som musiken väckte min hjärna till liv..
Svenskan och Engelskan var i B047 som några av er vet så är det favvo salen.. haha sen lunch och efter det idrott.. en vanlig dag tills A-k, bizz och jag bestämde oss för att gå till donken.. haha notera att A-k doppar ALLT i ketchup (stavninig?)

två minuter senare.. Åh nu kommer det!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Jag fick en leksak också :) hihi swoooosch ! sen fick syster adoptera den xD
sen dess har jag bara legat och slappat.. så som Cissiar gör bäst..

jag kommer svart att få ett nervöst sammanbrott om jag inte har fokus på det positiva.. jag får ryck..
någon sjögurka som  kan hjälpa mig?
Nu blir det till att fortsätta mitt viktiga arbete.. jag studerar som sagt slapphet..
puss på er era sjögurkor <3

VÅR <3

Kategori: Allmänt

Åh det är vår :)  jag är kär i våren, man kan gör hur konstiga saker utan att skämmas ett piss.. typ som jag gjorde idag..
Ställer mig och hoppar som en fjolla och plötsligt kommer det ett väl, välkänt ansikte HIHIHI
åh jag älskar våren YÄÄÄÄY 

du gör mig hur gla som helst !!

sen vill jag bara säga att jag är väldigt tacksam över att du äntligen låter mig gå vidare.. det är inte så lätt som du tror.
Ja, du var i vägen, ett störobjekt..  när du ringde och smsade varje dag.. det störde mig, det fick mig att inte gå vidare.. jag måste få min tid, min tid att läka och min egna tid att gå vidare...
Om du tror, att min kärlek är tomma ord, är det ditt val, jag vet hur jag kände och det är huvudsaken..

Puss på er era sjögurkor och kom ihåg..
DET FINNS INGET HAT I KÄRLEK

<3

Kategori: Allmänt

Johan, du är underbar! du är något av det bästa som hänt mig. Prisar gud över att jag hamnade i samma klass som dig..
Du har varit ett himlans stort stöd för mig ända från första början..

Tack för att du finns hjärtat! du är ett stort stöd..
låten du gjorde är min favorit ! det är det bästa någon någonsin gett mig <33

Im going through changes..

Kategori: Allmänt

Livet börjat ta sig igen.. är äntligen frisk :) förutom att jag blir illamående ibland :)
Helgen var underbar, tack för det, alla som förgyllde den.. även om det fanns några störande objekt..
Fan va underbar dagen har varit, träffade en person som jag inte träffat på 5 veckor och man kan inte fatta hur glad jag blev.. Åh du är underbar!!!

I feel unhappy
I am so sad
I'v lost the best friend
That I ever had
I'm going through changes
We shared the eves
We shared each day
In love together
We found a way
But soon the world
Had its evil way
My heart was blinded
Love went astray
It took so long
To realize
That I can still hear
her last goodbyes
Now all my days
Are filled with tears
Wish I could go back
And change these years
I'm going through changes

är dagens låt.., lite är borttaget.. men det förändrades snabbt.. jag har inte varit så här glad på hur länge som helst.. mer än 5 veckor iallafall
Nu är det bara att gå vidare och hoppa över alla hinder..

Tänker inte äns gå in på hur jag känner för en viss person för det finns inget att känna..

Underbaring, du är hur go som helst, hoppas vi ses i morgon också, jag blev så glad över att se dig idag, dina ögon har funnits på min näthinna hela dagen <3

A-k  och Bizz har vart hur underbara som helst.. för engångsskull slapp de göra om mitt gnäll om en person och istället för det fick de stå ut med att jag har stukat tummen :( Ahja.. de fick höra om hur det för en gångskull också pirrade i lilla magen :) åh så underbart..

och äntligen har jag tagit upp kontakten med Simon.. det var förlänge sen vi pratade nu ,så det var på tiden.. Saknar att kunna sitta och prata hela tiden :) göttans!
Vi måste hitta på något snart!

Jag är bäst!.. livet är bäst.. nu när inga störobjekt inte finns i det.. och fan allt är underbart..

Åh jag hoppas att jag får se dig imorgon, jag får fnatt, underbaring!! du har ett leende av guld och ögon som der djupaste havet.. ärligt.. kasta en livboj för jag drunknar i dem <33

nu ska jag nog skriva lite på min novell som ska in på torsdag.. en dagdröm..

puss på er era sjömunkar <3

Vad gör jag här ?

Kategori: Allmänt

Varför finns jag? ärligt? inget går som det ska och det blir bara värre.
Har varit den sämsta veckan i hela mitt liv, jag har gråtit hela veckan, magen gör ont och hjärtat rusar och slår som en jävla bongotrumma och allt är ditt fel..

Att ignorera mig så som du gör gör inte det hela bättre, du har lovat så mycket men nu skiter du mig i ansiktet :(
Jag kan inte göra annat än att strunta i dig och gå vidare? men hur ska jag klara mig? det är lixom du, du har varit den som alltid vart vid min sida, dag ut och dag in, men inte nu längre.. du har lovat så mycket, tyck att jag har varit barnslig som bett dig lova.. tomma löften, så fort du åkte förändrades allt, du sa till mig att hålla huvudet högt och vara glad, dagen efter får jag en käftsmäll... du bryr dig inte om mig.. om du inte bryr dig så kommer du inte förlora mycket, men jag, jag förlorar allt.. min största, första kärlek.. den jag alltid älskat, jag har älskat dig sen den första gången jag såg dig och kommer att göra det tills jag ligger på min dödsbädd.. jag har alltid älskat dig, även när vi inte var ihop.. jag saknade dig som inihelvete under  de 4 månaderna men nu.. nu vet jag inte vad jag ska göra.

Jag vet att om jag "lämnar" dig, så kommer du ha det bra, du skulle inte känna någon skuld utan du skulle få frihet, du skulle inte ha någon som är i vägen för dig, - som du än en gång har visat att jag har varit-
Men jag vet också att om jag "lämnar" dig så kommer mitt liv inte vara värt att leva, jag skulle må dåligt dag ut och dag in..
Jag vill att du ska vara lycklig, men Ego som jag är, vill jag vara den som gör dig det..  Men jag vet att du känner inte ett piss för mig.

Allt har förändrats den här veckan, jag trodde att du skulle åka till en vän och komma hem till mig, som skulle stå där med öppna armar, men...

Jag har varit sjuk hela veckan, har inte fått behålla någon mat.. som om du bryr dig, läkaren hittar inget fel, min mamma trodde att jag hade anorexi.. men.. sedan började vi tänka på vad och när det var jag "inte fick behålla skiten", det var när jag tänkte på dig, pratade med dig, drömde om dig eller längtade efter dig, Du är min sjukdom..

hur ska jag kunna bli frisk utan dig vid min sida? Jag har gått ner 4 kg på en vecka, är blek som ett spöke och kan knappt andas. Jag kan inte sova utan att se dig i mina drömmar och jag vaknar gråtandes.. Hur ska jag göra? Vad ska jag göra?

jag kan ju inte bara släppa dig? då blir jag ju aldrig frisk.. jag älskar dig.. jag vet inte om jag överlever ett liv utan dig.. men hur ska jag göra när dina känslor bara sårar mig?

'Du fråga mig.. "detta kommer väll inte förändra våran vänskap?".. jag är ledsen..

Goodbye my lover.Goodbye my friend You have always been the one for me.

det säger väll allt :/

Kategori: Allmänt

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blind and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer and when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the father of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.


And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bear my soul in time,
When I'm kneeling at your feet.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.


I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
I'm so, I'm so, I'm so hollow.

kom hem :(

Kategori: Allmänt

Usch.. det har knappt gått en timma sedan jag vinkade av ditt tåg från perrong 1, vagn 82 och jag saknar dig redan,
min mage gör ont av att veta att du är borta och tanken av att du åker ifrån mig och inte till mig för bara saken värre..

om jag saknar dig så mycket redan nu.. hur ska det gå resten av veckan ?

Jag längtar efter att känna dina varma armar omkring min kalla kropp, att känna att du finns hos mig ännu en gång, längtan av att få omfamnas av dig är det enda som får mig att inte falla samman.

Det går inte att beskriva hur ont det gör i mitt hjärta att vara för långt ifrån dig, det gör ont att andas och det är bara besvärligt att äta.. det är kaos i min kropp..

Hoppas att du längtar lika mycket till mig som du längtade att åka, några dagar kändes det som om du längtade att åka ifrån mig, för att slippa mig.. JAG SAKNAR DIG, kom hem.

Jag hatar att inte kunna komma  till dig och lägga mig i din säng och känna mig trygg, du är för långt ifrån mig..
Du åker 62,82 mil ifrån mig, det är 7, nått i timmar , inte nog med det så ska du stanna där i 100 år :(  kanske inte 100 år men 120 timmar,  7200 minuter, 432 000 sekunder.. Det är 432 000 sekunder för mycket !..
Hoppas att du har det bra där borta, glöm inte bort mig och kom hem snart för det är tomt utan dig i min närhet <3